top of page

ONZE MISSIE IS
VERHELDERING BRENGEN 
ZODAT 
JIJ GROEI EN IMPACT KAN VEROORZAKEN.

Frnkly, de naam zegt het al, staat voor open, eerlijk en direct (maar verre van perfect). De naam is mijn alledaagse reminder dat dit mijn allerbelangrijkste waarden zijn. Oprechtheid, openheid, naar anderen, én vooral naar mezelf.

Het zijn waarden die ik niet altijd trouw geweest ben. Vooral naar mezelf dan. Ik was vooral trouw aan anderen, volop bezig met hun pad vorm te geven, en daarbij vergat ik mezelf wel eens.

Maar bon, nu je weet waar de naam Frnkly vandaan komt, wil je misschien wel weten wie er achter Frnkly zit.

Wel, ik ben Vanessa.


En als ik niet bezig ben met het verhelderen van missies, visies, kernwaarden, vind je me heel waarschijnlijk in de klimzaal, buiten op de rotsen of in alpine-gebied. Een habitat waar ik mezelf uitdaag, en inspiratie haal voor het ondernemerschap.

Want, een beklimming plannen in het hooggebergte is heel vergelijkbaar met een missie, een visie hebben en weten wie je dient te zijn om daar te kunnen gedijen.

Ook daar bewegen we van punt A naar punt B. We definiëren onze missie, vertrekkende van een heldere visie. Want, daarboven is danger zone en weten hoe de context daar is en hoe die verder evolueert, is bepalend of wij onze missie om die toppen te beklimmen kunnen realiseren.

Eens we dit helder hebben, dienen we ons team voor te bereiden. We dienen van elkaar te weten wie ieder moet zijn zodat we samen die missie gaan realiseren. We dienen onszelf te bouwen en te ontwikkelen als alpinisten, principes en disciplines nastrevend in elke omstandigheid, ongeacht welk obstakel of opportuniteit er op ons pad komt.

We dienen ons materiaal bijeen te zoeken, de tools die we nodig hebben. We dienen te trainen, ook daarboven. We gaan er op en af, om de hoogte gewaar te worden. Zodat we met zijn allen op de top staan!

En, als ondernemer doe je net hetzelfde. Je bepaalt je punt B. En samen met je team wil je op dat punt uitkomen! En, dat start met helderheid. Helderheid in waar jij en je team zich bevinden. En wat je nodig hebt om daadwerkelijk te bewegen!

 FRNKLY:

OPEN, EERLIJK EN DIRECT

Wij geloven dat de wereld van morgen gevormd wordt door ondernemingen die niet alleen streven naar winst, maar ook gedreven zijn door een diepgaand besef van hun eigen identiteit en intrinsieke motivatie. In deze wereld zullen ondernemers pas écht impact maken en duurzame resultaten boeken wanneer hun bedrijf een heldere uitstraling heeft van waar ze voor staan en wie ze zijn.

 

Het is niet langer voldoende voor een onderneming om louter te functioneren als een winstgevende entiteit. We hebben bedrijven nodig die een dieper begrip hebben van hun eigen missie, visie en waarden. Het is de synergie tussen zakelijke doelstellingen en persoonlijke overtuigingen die een onderneming in staat stellen om daadwerkelijk het verschil te maken.

 

Wij geloven dat ondernemers zullen ontdekken dat het definiëren en omarmen van hun intrinsieke motivatie de drijvende kracht wordt achter innovatie, maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Wij geloven dat wanneer een bedrijf authentiek reflecteert wie de oprichters of leiders zijn en waar zij voor staan, er een krachtige resonantie ontstaat die verder reikt dan de traditionele grenzen van winstmaximalisatie.

 

In onze visie van de toekomst is succes niet alleen gebaseerd op financiële cijfers, maar ook op de positieve impact die een onderneming heeft op haar medewerkers, klanten, gemeenschappen en het milieu. Ondernemingen mogen echt gezien worden als integrale spelers in het streven naar een betere wereld en hun kracht ligt in de congruentie tussen hun zakelijke activiteiten en hun diepste overtuigingen.

 

De wereld van morgen is er één waarin ondernemerschap wordt aangedreven door een diepgaand begrip van het zelf en een oprechte verbondenheid met de wereld. Het is een wereld waarin bedrijven niet alleen winst behalen, maar ook een blijvende erfenis van positieve verandering achterlaten.

 

En daarom zijn wij elke dag obsessief bezig met het brengen van verheldering. We stellen krachtige, verdiepende vragen om écht naar die kern van het bestaan te gaan. En we weten dat dit tijd vraagt en dat die tijd ook nodig is. En die tijd investeren we graag samen.

ONZE VISIE.

 • Authentiek Ondernemen:
  “Onze intrinsieke motivatie is de drijvende kracht achter elke actie, waardoor we altijd doen wat er moet gedaan worden.”

   

 • Verbondenheid:
  “Wij werken met klanten waarmee we een connectie voelen. Elke samenwerking is gevoed vanuit gemeenschappelijke waarden waardoor de band niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk en betekenisvol is.”

   

 • Avontuurlijk Samenwerken:
  “Elke samenwerking zien we als een avontuur, een reis waarin we samen doelen nastreven en uitdagingen overwinnen. We zijn een partner die ondernemers empowerd om verder te gaan dan de gebaande paden en nieuwe hoogten te bereiken.”

   

 • Geloof in Mensen:
  “We geloven in mensen en hun dromen. We bouwen verder op het vertrouwen dat elke ondernemer het potentieel heeft om zijn of haar dromen waar te maken. 

   

 • The FRNKLY-way, met ruimte voor groei:
  “We staan voor openheid, eerlijkheid en directheid. We zijn Frankly, zonder A, omdat we geloven in transparante communicatie en het erkennen van onze imperfecties. We zien elke ontmoeting als een kans om te groeien en streven ernaar een omgeving te creëren waarin eerlijkheid en groei hand in hand gaan. Bij Frnkly zijn we niet perfect, maar we zijn vastbesloten om voortdurend te evolueren en te leren, zowel als individuen als bedrijf.”

ONZE SIMPELE WAARDEN.

Het is onze missie om helderheid te brengen zodat ondernemers écht impact en groei veroorzaken.

 

Vanuit de overtuiging dat winst een automatisch gevolg is van de impact die er gemaakt wordt, grijpen we elk kans aan om ondernemers te inspireren en motiveren om verder te kijken dan alleen maar de financiële doelen. We willen hen aanmoedigen en
ondersteunen bij het ontdekken en omarmen van hun eigen intrinsieke motivatie, zodat zij met hun onderneming een diepgaande en positieve impact kunnen hebben op de
wereld om hen heen.

 

Door onze kennis, inzichten en begeleiding helpen we hen bij het definiëren van hun
missie, visie en waarden, en bij het integreren van deze essentiële elementen in elk facet van hun bedrijfsvoering. We geloven dat ware successen voortkomen uit een diepe
verbondenheid met de kernprincipes die een ondernemer drijven.

 

Onze missie is om een gemeenschap te creëren waar ondernemers elkaar inspireren,
ondersteunen en uitdagen om verder te gaan dan conventionele zakelijke normen. Samen streven we naar een zakelijke wereld waarin winst hand in hand gaat met een oprechte betrokkenheid bij maatschappelijke verantwoordelijkheid, duurzaamheid en positieve verandering.

 

We willen ondernemers aanmoedigen om hun unieke stem te laten horen, om te durven dromen en te streven naar meer dan alleen financieel succes. Het is onze overtuiging dat ondernemers die zich laten leiden door hun diepste overtuigingen niet alleen florerende bedrijven opbouwen, maar ook bijdragen aan een wereld die gedreven wordt door
empathie, innovatie en welzijn voor iedereen.

ONZE  MISSIE.

Elke samenwerking start met een kennismaking waarbij we de mens achter de mens leren kennen. Tijdens dat gesprek stemmen we verwachtingen af en kijken we vooral of er een match is.

DE KENNISMAKING

Wanneer we beslissen om te gaan samenwerken, mag jij direct een vragenlijst verwachten waarbij de vragen al een eerste deepdive doen naar jouw intrinsieke motivatie. Ze leggen een eerste helderheid bloot en creëren diepgang nog voor we goed en wel gestart zijn.

DE OPSTART

Tijdens de samenwerking hebben we maar oog voor één ding: het resultaat. Het resultaat staat altijd voorop. Niet de tijd die we hiervoor dienen te investeren. Wij commiteren ons hierop, en verwachten van jou hetzelfde.

DE SAMENWERKING

ONZE
AANPAK.

In welke levensfase zit je bedrijf
Startup
Scale-up
Gevestigd

BOEK
JE KENNISMAKING.

ONZE MISSIE IS
VERHELDERING BRENGEN ZODAT
JIJ ÉCHT IMPACT EN GROEI KAN VEROORZAKEN.

bottom of page