top of page
Vanessa Toelen
  • LinkedIn
  • Instagram

ALTIJD OPEN, EERLIJK & DIRECT
ONDERWEG VAN PUNT A NAAR PUNT B

HEY, HALLO,
IK BEN VANESSA TOELEN

Vier jaar lang leidde ik één van de startups binnen Colruyt Group. Daar heb ik ervaren dat je in alles wat je doet, dicht bij jezelf moet blijven. Ik leerde er gaandeweg mijn intuïtie te volgen en antwoorden in mezelf te zoeken. Waardoor ik meer in contact sta met wie ik ben en wat ik wil bereiken. Ik wil jou ook helpen om jou te laten zien wie je bent en wie je wilt worden als ondernemer. 

Ik gebruik graag de natuur als een oordeelloze plek. Een plek waar de ondernemers die meer helderheid willen in hun businessfundament zichzelf opnieuw kunnen ontdekken en zo nieuwe inzichten  krijgen in hoe ze hun bedrijf richting kunnen geven.

 

Je zal me daarom af en toe horen zeggen dat ik met de ondernemers waarmee ik samenwerk, de natuur in trek. Maar alles hangt natuurlijk af van wat zij op dat moment nodig hebben. Want even vaak, of vaker zelfs, trekken we ons gewoon terug in een kantoor of co-creatie ruimte.

 

Wanneer ik bij je langskom, heb ik mijn mooi gevulde rugzak mee. Eentje waarmee ik dagelijks door het leven wandel, gevuld met persoonlijke en professionele ervaringen, die ik maar al te graag met je deel zodat ook jij veilig en met focus jouw tocht aan kan gaan.

bottom of page